keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Töölö liikkeessä

Keväinen Töölö on joka paikassa ympärilläni. Facebookissa on syntynyt Töölö-liike, johon kuka tahansa töölöläinen tai muuten vain Töölön ystävä voi vapaasti liittyä. Tarkoitus on yhdessä ideoiden tehdä Töölöstä hauskempi paikka. Nyt-liitekin ehti jo kirjoittaa asiasta nettisivuillaan.

Töölö on myös vuoteessa ja minua harmittaa, että lakanakaappini on tupaten täynnä. Finlaysonin Töölö-kuosi, jota saa lakanoina, verhoina, kangaskasseina tai sitten ihan vain metritavarana, kun olisi niin minun juttuni.


Kuva: Hobby Hall

Kotona-kuosissa puolestaan seikkailevat töölöläisasuntojen pohjapiirustukset. Tätä kangasta saa sekä sini- että punasävyisenä. Hitsi, pakko kai raidata lakanahyllyt läpi ja luopua joistain vanhoista, että voi ostaa uusia. Mutta kun vanhat lakanat ovat niin mukavan pehmoisiksi kuluneita!

Kuva: Finlayson

Miten hienoa olisikaan saada Töölöntorille kirppispäiviä ja markkinoita. Ideoita Töölöntorin elävöittämiseen voi jättää joko Töölöntorin Robert's Coffeeseen sijoitettun idealaatikkoon tai lähettämällä niitä sähköpostitse osoitteeseen heikki.savola@toolonpaperi.fi.

Hei ja kaikille kaupunkikulttuurista ja kirppiksistä kiinnostuneille vinkkinä Siivouspäivä 12.5.2012! Siivouspäivä muuttaa lauantaina 12.5. kaupungit isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi, joille kuka tahansa voi tuoda ylimääräiset tavaransa myytäväksi tai annettavaksi. Omat lähimmät myyntipaikkansa voi tsekata Siivouspäivän sivuilta kartan, kaupungin, kaupunginosan tai postinumeron perusteella ja mukaan saa tulla vapaasti kuka tahansa. Töölössä kirppistellään nk. "Töölön viiskulmassa", jonka kirppiksellä on myös oma Facebook-event. Minä menen, tule sinäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti