tiistai 24. huhtikuuta 2012

Jääkaappirunoutta

Meillä on jääkaapin ovessa runomagneetteja. Olkoot vaikka kuinka kliseisiä tahansa, olen kiintynyt niihin. Mitään muuta meidän jääkaapin oveen ei sitten olekaan kiinnitetty, inhoan erilaisia lippulappuja.


Näitä magneetteja saa jokainen meillä kävijä siirrellä vapaasti. Erityisesti bileiden jälkeen on kiva lueskella jääkaapin ovea ja katsoa kaverien uusimmat hengentuotokset ja viestit. :) Pyrin myös purkamaan vanhoja runoja välillä, jotta uusia syntyisi. Ensin otan kuitenkin kaikista kuvat, jotta muisto säilyy tulevaisuuteen. Erityisesti allaoleva värssy riemastutti kovasti joidenkin pippaloiden aikana:


Hauska voisi olla myös liitutauluseinä, johon vieraat voisivat vapaasti kirjoitella. Tosin itse olen allerginen taululiidulle. Lisäksi epäilen, että ne liidut olisivat sitten aina hukassa tai murskana lattialla seinän alapuolella.

Mitä teillä on jääkaappienne koristeina, vai oletteko ovienne suhteen nollatoleranssilinjalla?

4 kommenttia:

 1. Minä olen viime aikoina pyrkinyt pitämään mahdollisimman "tyhjänä" jääkaapin ovea, mutta taas on vähän päässyt lipsumaan.... Uutta magneettia hankittu jne.

  Vast'ikään maalailtiin liitutauluseinämä jääkaapin viereen. Vasta yksi sukulaislapsivierailu on ollut sen jälkeen, eikä hän huomannut mitään, joten siinä on vielä vain minun kädenjälkeäni. Jahka huomaavat, tilanne varmaan muuttuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti laittaa vielä linkkikin siihen, millaisen: http://therearelilactrees.blogspot.com/2012/04/lomaprojekteja-holiday-projects.html

   Poista
 2. Kiva liitutauluseinä sinulla ja mahtava liesituulettimen tuunaus myös! Meilläkin meni jonkin aikaa ennen kuin ihmiset keksivät magneetit. Vissiin liian koskemattomaan jääkaapin oveen ei kukaan kehdannut runoilla mitään ekana. :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Tulin vastavierailulle. Samanlaisia mangneettisanoja löytyy täälläkin kaapin kyljestä... ja niitä lippulappusia, kera muumimagneettien:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista