perjantai 13. huhtikuuta 2012

Aaltoja!

Poikkesin ohikulkumatkalla Tunturikadun Samaria-kirppikselle tekemään löytöjä. Lasitavarahyllyssä oli neljä priimakuntoista kirkasta Iittalan Aino Aalto -juomalasia á 30 senttiä. Meillä on noita jo valmiiksi astiakaapissa kirkkaina ja harmaina, joten en miettinyt kokoelman täydentämistä hetkeäkään.

Lisäksi löysin näppylälasisen tuikkukipon á 50 senttiä ja kaksi sitruunalintua euron kappale. Linnun avulla puristetaan siis mehua sitruunalohkosta teehen, ruokaan tms. Näistä toinen jää meille ja toinen matkaa varmaan ystävälle, joka minulle tuli heti näistä mieleen.


Pellavainen pöytäliina on myös kirppislöytö, se tarttui joskus neljällä eurolla mukaan Uffilta. Vanha kynttilänjalka on Tutkijan isoisän peruja.

Keittiöönkin on Tutkija tuonut tulppaaneja. Pesin ikkunat ja nyt nautin kahvituokiosta ihastellen kirkasta näkymää. Itse maisema tosin ei ole mikään puisto vaan rajoittuu lähinnä vastapäiseen taloon ja ratikoihin, mutta onneksi siinäkin on oma urbaani viehätyksensä.

2 kommenttia:

  1. Toi samaria on muuten ihan huippu kirppis! Se onkin näppärästi meidän uuden kodin vieressä, voi olla että tulee käytyä aikas useasti :)

    VastaaPoista
  2. Musta se on jotenkin ihanasti ristiriitainen. Tila on niin pieni, että kamat on röykkiöissä. Sit penkomalla sieltä voikin tehdä yhtäkkiä ihan mielettömiä löytöjä.

    Onnea uuteen kotiin! :)

    VastaaPoista