torstai 12. huhtikuuta 2012

Tervetuloa!

Hei!

Tervetuloa Töölön tyllerön blogiin. Olen kolmekymppinen töölöläinen, joka rakastaa ratikoiden kolinaa, café lattea, leikkokukkia ja kirpputoreja. Blogissa tulee olemaan sekalaista asiaa elämästä Töölössä, kodista ja sanasia sisustuksesta. Kanssani kivitalokaupungissa elää aviomieheni Tutkija.

  Tutkija on maailman ihanin mies, joka huolehtii lämmöllä siitä, että kotona on aina tuoreita kukkia. Eilen tyllerölle tuotiin kaupasta valkoisia ruusuja ja tulppaaneja.

Ylemmän kuvan maljakko on perintökristallia, nyplätty pitsiliina isotätini tekemä ja kynttilänjalka häälahjaksi saatua antiikkia. Alemman kuvan vaasi on Villeroy & Bochin mallistoa.

Eivätkös tuoreet leikkokukat olekin ihania?

2 kommenttia:

 1. Kyllä, leikkokukat on ihania! Ja miesten pitäisi yleisesti ottaen paremmin sisältää tuo Tutkijan sisäistämä oppi! :)

  Minä en kylläkään ole ottanut siitä ongelmaa, vaan huolehdin kyllä ihan sujuvasti itse siitä, että kun tarvitaan niin tarvitaan. Ymmärtää se mieskin aina välillä. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vierailusta! :)

  Tutkija on tainnut oppia leikkokukkien ostamisen äidinperintönä lapsuudenkodistaan. Anopilla kun on aina mitä ihanimpia kukkia vaaseissa eri puolella asuntoa. Ja tulppaaninippu on helppo napata mukaan kaupasta samalla kun kulkee hedelmäosaston läpi, nykyään kun kukkia myydään myös Alepoissa ja vastaavissa.

  Luulen kyllä, että sen sisällä sykkii myös aika romanttinen sydän, jonka mukaan naisten yksi perusoikeus on saada kukkia. Myös usein kylään mennessä sovitamme reittimme kukkakaupan kautta, hankkimassa kukkia juhlien/päivän/illan emännälle. :)

  VastaaPoista