torstai 30. elokuuta 2012

Maalattu pikkupöytä

Kun muuttaa isompaan asuntoon, osa tarvittavista huonekaluista puuttuu. Olen metsästänyt olohuoneeseen jonkinlaisia tasoja, joiden päälle voisin asettaa esimerkiksi kaiuttimet. Ensin ajattelin Lack-tasoja, mutta ne ovat vähän persoonattomia. Sitten työmatkan varrella olleelta roskalavalta löytyi kaunislinjainen pöytä, jonka muoto sopii asuntoomme ja joka ratkaisi ongelman. Väri ei kuitenkaan miellyttänyt.

Kannoin pöydän kotiin, putsasin siitä pölyt ja avasin maalipurkin. Ei muuta kuin suti käteen ja maalia pintaan, kolme kerrosta...

...ja tadaa, lopputulos on juuri sopiva sohvamme viereen. Valkolakatun parketin päällä valkoiset huonekalut näyttävät ihanan neutraaleilta. Edellisessä asunnossamme oli perusvärinen tammiparketti, joka oli kyllä tosi kaunis, mutta jonka päällä kaikki valkoinen loisti todella vaaleana.

Tykkään siitä, että kalusteella on historia ja tarina. Mitähän tämäkin pöytä kertoisi, jos se osaisi puhua?

2 kommenttia:

  1. Hei tosi kaunis pöytä ja entraus onnistunut!
    Soffa herättää täällä kateutta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vierailusta ja kommentista! Soffa on Muuramen mallistoa. Etsin monta vuotta sopivaa sohvaa, kun en tykkää kovin pulleroisista istuimista ja selkäni vaatii tietynlaista jämäkkyyttä. Sitten löysin tämän. <3

    Sen kokoaminen tosin on aina yksi pahimmista asioista muuttamisessa. Osat on yhdistetty toisiinsa aivan jumalattomalla määrällä kuusiokulmapultteja, joita saa sitten veivata jonkin aikaa... :)

    VastaaPoista