keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Väri-iloa

Kotiakin voisi kohta kuvata, kun 60 muuttolaatikkoa poistui vihdoin(!!!) eilen nurkista. Sitä ennen kuitenkin väri-iloa päivään. Mulle vihjattiin, että kaverin kohta kaksivuotias saattaisi tarvita villasukkia ja saamansa pitää.Tekeillä on toisetkin, vaaleansiniset palmikkosukat samalle lapselle. Ja tietysti onnistuin jo tyrimään niiden kanssa... Kiikutin aamulaten töihin olkalaukun sisällä, kun bussikuskeilla on meillä päin tapana usein evätä kahvimuki kädessä pysäkillä seisojalta pääsy bussiin. Matka sujui muuten hyvin, mutta perillä mukia laukusta onkiessani onnistuin puristamaan sitä niin, että kansi irtosi vähän ja noin ruokalusikallinen lattea läikähti laukkuun. Suoraan sille tekeillä olevalle villasukalle, tietty.

Töissä pääsinkin sitten heti neulepyykille. Mahdoin olla näky, kun pyykkäsin vessassa neuletta, josta puikot yhä törröttävät joka suuntaan.

4 kommenttia:

 1. Voin kuvitella, miltä näyttää tuo pyykinpesu! Minäkin sain mainetta ja kunniaa, kun Pasilan asemalla avautuneessa kahvilassa tilasin pariin otteeseen paperipussin piilotukseen...

  Nykyisin kuljetan aina pientä pussia, jonne mukin voi laittaa niin että ei näy mutta ei myöskään sotke vaatteita (tai neuleita) ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista! :) Joo, mäkin olen välillä harrastanut noita pusseja. Joku apteekin muovipussi tms. on hyvä, kun siinä voi kantaa roikotella sen mukin ilman laukkuun laittamistakin. Meidän naapurikahvilassa ne laittaa pyydettäessä vielä pienen teipin siihen kahvimukin juontiaukkoon, ettei se pääse vuotamaan.

  Mä kuolaan KeepCupia työmatkoja varten, mut en oo vielä ehtinyt käydä Kaffecentralenissa hommaamassa sitä. Ja värit on kans vaikea valita. :)

  VastaaPoista
 3. Ah mitä väri-ilottelua! Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) Toivottavasti myös saaja tykkää. Ainakin on värikästä!

  VastaaPoista