maanantai 17. syyskuuta 2012

Lagausta

Elämä kaupungin keskustassa on parhaimmillaan hyvin aktiivista. Joka paikkaan tulee lähdettyä, kun kerran on niin lyhyt matka. Lisäksi, kun sekä työpaikalla että metrin päässä kotiovelta on jumppakeskus, ei ole juuri tekosyitä jättää liikkumatta. Mutta työpäivän ja jumpan jälkeen ihan pelkkä lagaus on parasta mitä tiedän.

Tunnustan, kylmä vissypullo ja kaukosäädin ovat melko usein seuranani iltaisin, etenkin jos mies tekee pitkää päivää. Enkä todellakaan kuulu niihin, jotka voivat sanoa katsovansa telkusta pelkkiä uutisia ja Teemaa. Ehei, minä katson Huippista, Project Runwayta, Gossip Girliä ja muuta hömppää. Näiden vastapainoksi käyn joskus oopperassa, virkkaan pitsiä ja luen venäläisiä klassikoita.

 Pehmohylje, virkkaustyö ja torkkuhuopa ovat parasta lagausseuraa.

Töissä minut tunnetaan paitsi ammattitaidostani, myös tavastani lukea Tuksun blogia. Viidakon tähtöset olivat viikkoni kohokohta, joskin katsoin sen aina netistä jälkeenpäin, kun lähetysaika meni päällekkäin joogatunnin kanssa. Ainoastaan Big Brotheriin en ole kajonnut. Katsoin joskus yhden jakson, enkä tykännyt.

Mitä salaisia tai ei-niin-salaisia paheita teillä on?

2 kommenttia:

  1. Juu..tykkään hömpästä..oikeastaan kaikenlaisesta hupsusta ja tykkään löhötä samalla kun katselen telkkarista hömppää..ei uutisia mullekkaan... rento meininki kaikenkaikkiaan mieluummin kuin pään kiristys...ja juomasikin kuulostaa just hyvältä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista. Hömppä kunniaan! :)

    VastaaPoista