tiistai 22. toukokuuta 2012

Nörttileluja

Kerään nörttileluja työhuoneeni hyllylle. Eilinen visiitti Kierrätyskeskukseen poiki kolme uutta yksilöä. Tehotyttö ja tuo pinkki tyyppi maksoivat 50 senttiä/kpl, lohikäärme oli ilmainen. Lisäksi löysin ilmaisosastolta yhden täysin ehjän Riihimäen Domina-juomalasin, joita minulla jo onkin ennestään.

Joskus, kun kävelen keväisessä tai kesäisessä Töölössä latte kädessäni, tuntuu vähän kuin olisin Pariisissa tai jossain muualla Keski-Euroopassa. Sanotaan, että Munkkiniemi on Helsingin Pariisi, mutta löytyy sitä kauneutta meiltäkin. Lähellämme sijaitsevat monet Töölön kauneimmista kaduista, kuten Museokatu ja Välskärinkatu.

Yksi Töölön parhaista asioista ovat pienet kivijalkaliikkeet. Esimerkiksi Töölöntorin Robert's Coffee sekä Gyosai-Sushi Runeberginkadulla ovat kerrassaan hurmaavia muutamine asiakaspaikkoineen. Töölön paperikauppa puolestaan myy Myyrä-tuotteiden, kirjepaperien ja postikorttien lisäksi kaikkea Töölöön ja töölöläisyyteen liittyvää. Kaupan omistaja Heikki Savola on jopa suunnitellut Töölöstä oman lautapelin.

Tällä hetkellä tekeillä ovat Töölö-pelikortit. Yksityiskohtia korttien kuviin voi ehdottaa 31.5. saakka. Palkinnot ovat aika hyvät, erilaisia lahjakortteja töölöläisiin liikkeisiin, ravintola Mottiin ja liikuntakeskus Motivukseen sekä sisustusarkkitehdin vierailu omaan kotiin.

1 kommentti: