maanantai 17. joulukuuta 2012

Joulumuistamisia

Tähän aikaan vuodesta puikot kilisevät tuplanopeudella, kun kaikki pitää saada valmiiksi pukinkonttiin (ai miten niin viime hetken ihminen). Aloitin toki joskus syys-lokakuussa, mutta seurapiiri on laaja ja joitain tilaustöitäkin on tullut tehtyä.


Kukkasukat Dropsin ohjeella matkaavat esimieheni joulupakettiin (koko tiimiltä, ei pelkästään minulta, vaikka minä teinkin) ja muutkin tiimikaverit saavat pienet muistamiset.

Kävin myös Vanhan joulumyyjäisissä viime viikolla ja herkkua oli siellä taas monenlaista. Ostin itselleni kissalapaset Kaivopihalla kojussaan päivystävältä virolaismummolta. Kukaan tosi harvoin neuloo mulle mitään, koska itse teen muille niin paljon. Miten se sananlasku suutarin lasten kengistä taas menikään.

Merja Osanen myy luonnonkasveista tehtyjä koruja ja voi luoja miten kauniita. Erityisesti muhun teki vaikutuksen sellainen riipus, jossa on peilin ja lasin väliin aseteltu herkkä voikukanhahtuva. Siis tiedättehän, sellainen pieni laskuvarjon näköinen ilmassa lentelevä asia, jonka toisessa päässä on siemen.

Yhtään joululaulua en ole vielä(kään) kuunnellut, enkä laittanut yhtään joulukoristetta (joita en tosin myöskään omista), enkä ole ostanut edes joulupaperia lahjoja varten. Sen sijaan säntäilen töiden, sh'bam- ja coretuntien sekä sohvalle perustamani neulenurkan väliä. Onhan tässä vielä viikko...

2 kommenttia:

  1. Oi,miten kaunista oletkaan neulonut! Kurkistin noita koruja; ovatkin tosi ihania!♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos vierailusta ja kommentista! Korut ovat tosi suloisia, jotenkin luonnon herkkyys tulee niissä niin kauniisti esille. Ostin yhden lahjaksi ja vaihdatin siinä olleen nahkanauhan hopeiseen Kalevala Korun palloketjuun. Tuli ihan saajan näköinen.

    VastaaPoista